IKLAN: Tawaran Menarik UNTUK PENGUNJUNG BLOG INI

IKLAN: Tawaran Menarik UNTUK PENGUNJUNG BLOG INI
TUKARKAN SIMKAD PREPAID ANDA KE SIMKAD PREPAID TONE EXCEL. DENGAN MODAL SERENDAH RM95.40 ANDA AKAN DIBERI SIMKAD PERCUMA DAN KREDIT RM30. Nak tahu APA KELEBIHANNYA? ANTARANYA: Jika anda topup RM30, anda akan dapat kredit/airtime sebanyak RM30 dan tambahan data internet sebanyak 1.5 GB untuk selama 15 hari percuma. Jika anda topup RM50, anda akan dapat kredit/air time sebanyak RM50, tambahan data internet sebanyak 2.5 GB dan 100 minit panggilan percuma kesemua rangkaian., TAKAFUL PERCUMA RM50,000. KLIK LINK DIATAS

Mung Tanye-UAI jawab-Bab Aurat

MuNG tANYE@Mohd Akmal AD
Assalamualaikum ustaz. betul ke kita disuruh menundukkan pandangan kepada wanita walaupun wanita itu menutup aurat dengan sempurna?

Kuliah Jemputan-shortnote kuliah maghrib Ustaz Azhar Idrus di Masjid Darul Iman Kg Lahar Besut Terengganu. Isnin | 24.8.2015


1. Soal jawab adalah ilmu yg sgt memberi manfaat,suatu hari Abu Hurairah duduk bsahaja lalu dia tanya kpd Nabi saw apakah jalan untuk ke syurga?Lalu Nabi saw jawab banyak jalan ke syurga antaranya taqwa dan seumpamanya byk nye jalan nk masuk syurga kalu teganu ade 2 jalan je dok kut darat kut pata ah tp masuk syurga ni banyok jalan ade org masuk syurga sbb solat ade org sbb menderma ade org sbb g haji ade org sbb mengaji ade org sbb wat baik dgn org deh banyoknye jalan tp hok penting skali takut kpd Allah lah.
2. Jadi kite patut takut kpd Allah lah jangan takut ke org,bakpe takut ke org nye,takut biar la krn Allah ni takut ke raja takut ke menteri berat ah kite.Kite ni xdok vip jd kene beramal lah utk masuk syurga raja pun xdok vip jd kene beramal lah sbb nabi kata nk masuk syurga kene takut kpd Allah jd kite nk takut kpd Allah jangan takut ke manusia ni kita takut ke manusia takut ke jkk takut ke pulih takut ke raja berat ah gtu.Jangan takut ke makhluk kene takut kpd Allah.Rama mane org balik mekoh tp balik kg masih takut ke makhluk "kalu aku kate gni kan dokleh ngajor doh xdok sen" krn pitih takut ke manusia berat nanang melainkan babit nyawa bulih kendor skit kalu krn rezeki jgm takut ke makhluk.Allah belaka.Tauhid ni maksud tuhan belaka xdok pun makhluk beri sakit ke beri rezeki ke beri kesenangan ke beri mewah semua dr Allah belaka laka.

Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus Bulan SEPTEMBER 2015

Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus Bulan SEPTEMBER 2015
Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus Bulan SEPTEMBER 2015
Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus Bulan SEPTEMBER 2015

Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus Bulan OGOS 2015

Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus Bulan OGOS 2015

Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus Bulan OGOS 2015
Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus Bulan OGOS 2015
 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Mung Tanye, UAI JAWAB

LANGSUNG DARI MEKAH(JIKA TIDAK BOLEH LOAD,SILA REFRESH PAGE)

LANGSUNG DARI MEKAH.sila klik disini xxxxx

Dapatkan Domain dan Hosting Termurah di Malaysia

Malaysia Web Hosting

GUNALAH PAYPAL UTK BISNES ANDA

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

USTAZ AZHAR DI FACEBOOK

CERAMAH DAN KULIAH TUAN GURU NIK ABDUL AZIZ

Langgan Sekarang:

Senarai Pengedar VCD Yang Sah

Che Mohd : Kuala Terengganu : 019 927 4186/017 910 0958
Tg Yong : Kuala Terengganu : 013 950 4919
Nazri : Losong : 019 925 6156
Abd Rahim : Batu 6 : 017 966 0266
Ju : Kuala Ibai : 019 991 5568
Ahmad Jefri : Dungun : 013 980 7076
Mohd Zahariza : Kemaman : 019 989 2325
Rosli Ngah : Pasir Puteh : 013 989 8867
Rashid Ismail : Kelantan : 017 930 0470
Haji Man : Kelantan : 012 908 3958
Zam Abd Wahab : Endau/Mersing : 016 776 8789
Hj Hashim : Kuantan : 019 982 4009
Annuar : Temerloh : 019 931 6843
Khairul Azha : Melaka : 019 245 7253
Jafry : Johor : 013 755 6016
Aizat : Kedah : 019 512 1064